Kokio ilgio turėtų būti pardavimo laiškas? Nesijaudinkite dėl pardavimo laiško ilgio. Jei klientai domisi, jie ras visą reikiamą laiką jį perskaityti. Įsitikinkite, kad kiekvienas žodisTiesiog įsitikinkite, kad kiekvienas jūsų el. pašto žodis vertas. Venkite nereikalingo teksto, klišių ir papildančių žodžių. Kiekvienam kableliui suteikite reikšmę. Kiek raginimų veikti turėtumėte įtraukti į pardavimo laišką? Jei jūsų pardavimo laiškas yra ilgas, paprastai geriau įtraukti du raginimus veikti.
Pabandykite juos įrašyti į paskutinę dalį po pardavimo pasiūlymo ir Specialusis švinas paskutiniame baigiamajame sakinyje. Ar visada turėčiau įtraukti klausimų ir atsakymų skyrių į įtikinamą pardavimo laišką? Tai ne visada būtina, bet jei turite galimybę, surinkite galimus klausimus ir rūpesčius, kuriuos klientai paprastai išsako pardavimo etape, ir parašykite savotišką DUK arba, dar geriau, įterpkite nuorodą į DUK tinklalapį. ir padidina skaitytojų patikimumą. Atminkite, kad tai tik trumpas, taip sakant! Tinklaraščio įrašas apie tai, kaip parašyti įtikinamą verslo laišką.

Tačiau tai tikrai geras atspirties taškas, kurį galite naudoti kaip pavyzdį ir tobulėti. Praneškite man, ar tai tinka jums! SEO tekstų rašymas lengva internetinė rinkodara nicola onida lengva internetinė rinkodara seo tekstų rašymas ir skaitmeninė rinkodara Dėkojame, kad skaitėte mano straipsnį, aš prašau tik paskutinės paslaugos! Kiekvieną kartą, kai įsipareigoju rašyti tinklaraščio įrašą, tai darau visiems skaitytojams, tokiems kaip jūs, kurie nori gauti naudingų patarimų apie skaitmeninę rinkodarą. Tinklaraštis ir jo priežiūraTačiau tinklaraščio turėjimas ir jo priežiūra užima daug laiko.
|